Usein kysytyt kysymykset

FUTONPATJAT JA PETAUSPATJAT

Miten osaan valita oikeanlaisen futonpatjan?

Futonpatjoja on olemassa paljon erilaisia.

On perinteisiä malleja, joissa on materiaalina vain puuvillaa tai villaa. Lisäksi on ns. yhdistelmäpatjoja, joissa on puuvillan ja villan lisäksi myös muuta kimmoisuutta ja pehmeyttä antavaa materiaalia. Traditional ja Wool sisältävät vain puuvillaa ja villaa. Ne ovat käytössä jämäkimpiä ja painuvat eniten, koska niissä ei ole muita kerroksia. Yhdistelmäpatjoista jämäkin on Cocos. Kookos antaa futonpatjalle kimmoisuutta. Kun futonpatjassa on mukana luonnonkumia, se on vähän pehmeämpi vaihtoehto. Mallistomme pehmein futonpatja on Latex.

Minulla on 160cm leveä sänky. Voiko futonpatja olla yhtenäinen vai pitääkö ottaa kaksi kapeampaa patjaa?
160cm leveään runkoon voi laittaa joko 160x200cm -kokoisen tai kaksi 80x200cm -kokoista futonpatjaa. Jos käytetään kahta kapeampaa futonpatjaa, niille on hyvä olla rungossa vähän upotusta, että ne pysyvät vierekkäin. Jos käytetään sänkyrunkoa, jossa ei ole patjalle upotusta, esim. mallistomme Blues, kannattaa valita yhtenäinen patja.

Tuleeko patjojen väliin rako, jos ottaa kaksi kapeampaa patjaa?
Futonpatjat tehdään niin, että niissä on pehmeät reunat ja ne sulautuvat toisiinsa lähes huomaamattomasti, eikä rakoa tule. Jos valitsee kaksi kapeampaa patjaa, on rungossa hyvä olla vähän upotusta patjoille.

Millaista petauspatjaa käytetään futonpatjan kanssa?
Futonpatjan kanssa käytetään ohutta, luonnonmateriaaleista tehtyä petauspatjaa, joka antaa futonpatjan hengittää. Jos futonpatjan päälle laitetaan paksu petauspatja tai hengittämätön, keinokuiduista tehty petauspatja, se saattaa pilata futonpatjan.

SÄNKYRUNGOT

Mitä värejä ja kokoja rungoista on saatavilla?
Kaikkien runkojen värit ja koot ovat esillä Sänkyrungot-sivulla. Runkojen kohdalla mainitaan aina kunkin rungon ulkomitat ja patjan koko.

Saako sänkyrunkoja erikoispitkänä?
Sänkyrunkoja ei valitettavasti ole mahdollista saada erikoispitkänä.

Sisältyykö sänkyrungon hintaan säleet?
Kyllä, kaikkien sänkyrunkojen hintaan sisältyy säleet.

TOIMITUS

Onko rahtimaksu sama koko Suomeen?
Kyllä, rahtimaksu on sama koko Suomeen. Rahtimaksu on tuotekohtainen ja se on mainittu tuotteen tiedoissa. Maksimirahtimaksu on 60 euroa, vaikka tilaisi kerralla enemmänkin.

Mistä tiedän, milloin tilaamani tuote on toimituksessa?
Lähettäessämme tuotteen tulemaan, saat sähköpostiisi viestin. Kuljetusliike soittaa vielä etukäteen ja voitte keskenänne sopia vastaanottoajasta.