Ajankohtaista


KORONA EI VAIKUTA TOIMINTAAMME

14.5.2020

Hyvät asiakkaamme, ostoksia voi tehdä kaupastamme ja toimitukset rullaavat normaalisti. Toimitamme kaikki tuotteet kotiovelle asti, kuten ennenkin. Kuljetusliikkeen edustajat toimivat tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tiedotamme, mikäli tilanne muuttuu. Mikäli teillä herää kysymyksiä tässä tilanteessa, voitte ottaa yhteyttä vaikka sähköpostitse info@futonnetti.fi

Lue lisää


Kiitämme kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotamme Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta!

23.12.2019

Lue lisää


OLEMME MUKANA KOUVOLAN ASUNTOMESSUILLA!

19.7.2019

Olemme mukana Kouvolan asuntomessuilla kahdessa kohteessa. Kohteessa nro 21, Dekolaku, on esillä tuotteemme Pace Daybed. Daybedissä on luonnonvärilakattu runko ja Beigen värinen patjasetti. Kohteessa nro 22, Sievitalo Unto, on esillä Pace-sänkypaketti. Pace-sänkyrungon lisäksi pakettiin kuuluu Comfort-futonpatja sekä Laatupeitteen kotimaiset Puuvillapetauspatja, Puuvillapeitot ja Puuvillatyynyt.

Lue lisää


INNOVATION LIVING VUODEN 2019 MALLISTO ON ILMESTYNYT!

14.1.2019

Tutustu uutuuksiin.

Lue lisää


PACE DAYBED JA VUODEN 2018 SUOMEN KAUNEIN KOTI

28.11.2018

Lue lisää


FUTONNETTI SOMESSA

15.5.2018

Futonnetti on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä mm. bloggaajien, valokuvaajien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Klikkaa kuvia ja käy tutustumassa mielenkiintoisiin postauksiin! Sivun alaosasta pääset seuraamaan postauksiamme Facebookissa, Instragramissa, Pinterestissä ja Youtubessa!

Lue lisää


SUOMEN VAHVIMMAT SERTIFIKAATTI

3.4.2018

Futonnetti kuuluu Suomen Vahvimpiin.

Lue lisää


INNOVATION 2018 MALLISTO

17.1.2018

Tästä voit tutustua Innovationin uuteen kuvastoon. Päivitämme uudet mallit sivuillemme mahdollisimman pian. Kuvaston lopusta voi tarkistaa voimassa olevat kankaat.

Lue lisää