Hyvät asiakkaamme,

Hyviä uutisia toimitusajoista! Karup Designilta saamamme tiedon mukaan, toimitukset rullaavat jo paremmin, ollen nyt arviolta 4 - 6 viikkoa tilauksesta. Myös Ekomatin toimituksissa on vähemmän viivästyksiä, ollen nyt arviolta 8 viikkoa. Viivästykset toimitusajoissa johtuvat edelleen vallitsevan koronatilanteen vaikutuksesta tuotantoketjuun.

Myös osalla Innovation Livingin tuotteista on, tuotteesta ja kankaasta riippuen, viivästyksiä koronatilanteesta johtuen. Laatupeitten tuotteiden toimitukset rullaavat normaalisti, eikä niissä ole viivästyksiä koronan takia.

Toimitamme kaikki tuotteet kotiovelle asti, kuten ennenkin. Kuljetusliikkeen edustajat toimivat tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tiedotamme, mikäli tilanne muuttuu.

Toimitamme tilatut tuotteet mahdollisimman pian. Tilausvahvistuksen jälkeen, meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta informoida jatkuvasti muuttuvasta tilanteesta erikseen. Kun lähetämme tuotteet, meiltä tulee siitä sähköpostiin ilmoitus ja kuljetusliike ottaa vielä yhteyttä ennen toimittamista ja heidän kanssaan voi vastaanotosta sopia.

Mikäli teillä herää kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä vaikka sähköpostitse osoitteeseen info@futonnetti.fi

Kiitämme kärsivällisyydestänne tässä harmillisessa tilanteessa. Toivotamme kaikille aurinkoista kesää!