Hyvät asiakkaamme,

Valmistajilta saamamme tiedon mukaan, toimituksissa on viivästyksiä. Karup Designin ja Ekomatin tuotteilla on arviolta noin 15 viikon toimitusaika (normaalisti 4 - 7 viikkoa). Viivästykset johtuvat vallitsevan koronatilanteen vaikutuksesta tuotantoketjuun.

Ekomatin kierrätysmateriaalipatjoja ei tällä hetkellä ole valikoimassamme tilattavissa. Tämä johtuu koronatilanteen aiheuttamasta materiaalien saatavuusongelmasta patjatehtaalla. Pahoittelemme tilannetta. Jo tilatut kierrätysmateriaalipatjat toimitetaan mahdollisimman pian.

Innovation Livingin ja Laatupeitten tuotteiden toimitukset rullaavat normaalisti, eikä niissä ole viivästyksiä koronan takia.

Toimitamme kaikki tuotteet kotiovelle asti, kuten ennenkin. Kuljetusliikkeen edustajat toimivat tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tiedotamme, mikäli tilanne muuttuu.

Toimitamme tilatut tuotteet mahdollisimman pian. Tilausvahvistuksen jälkeen, meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta informoida jatkuvasti muuttuvasta tilanteesta erikseen. Kun lähetämme tuotteet, kuljetusliike ottaa vielä yhteyttä ennen toimittamista ja heidän kanssaan voi vastaanotosta sopia.

Mikäli teillä herää kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä vaikka sähköpostitse osoitteeseen info@futonnetti.fi

Kiitämme kärsivällisyydestänne tässä harmillisessa tilanteessa. Toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta.


Liity sähköpostilistalle,