Usein kysytyt kysymykset

FUTONPATJAT JA PETAUSPATJAT

Miten osaan valita oikeanlaisen futonpatjan?

Futonpatjoja on olemassa paljon erilaisia.

On perinteisiä malleja, joissa on materiaalina vain puuvillaa. Lisäksi on ns. yhdistelmäpatjoja, joissa on puuvillan lisäksi myös muuta kimmoisuutta ja pehmeyttä antavaa materiaalia. Traditional sisältää vain puuvillaa. Traditional on käytössä jämäkimpiä patjoja ja se painuu eniten, koska siinä ei ole muita kerroksia. Yhdistelmäpatjoista jämäkin on Cocos. Kookos antaa futonpatjalle kimmoisuutta ja hengittävyyttä. Kun futonpatjassa on mukana lateksia (Comfort, Latex ja Luxus) tai vaahtomuovia (Foam), se on vähän pehmeämpi vaihtoehto. Mallistomme pehmein futonpatja on Ekomatin Latex.

Minulla on 160cm leveä sänky. Voiko futonpatja olla yhtenäinen vai pitääkö ottaa kaksi kapeampaa patjaa?
160cm leveään runkoon voi laittaa joko 160x200cm -kokoisen tai kaksi 80x200cm -kokoista futonpatjaa. Jos käytetään kahta kapeampaa futonpatjaa, niille on hyvä olla rungossa kunnolla upotusta, että ne pysyvät vierekkäin. Jos käytetään sänkyrunkoa, jossa ei ole patjalle upotusta, esim. mallistomme Blues, kannattaa valita yhtenäinen patja.

Tuleeko patjojen väliin rako, jos ottaa kaksi kapeampaa patjaa?
Futonpatjat tehdään niin, että niissä on pehmeät reunat ja ne sulautuvat toisiinsa lähes huomaamattomasti, eikä rakoa tule. Jos valitsee kaksi kapeampaa patjaa, on rungossa hyvä olla kunnolla upotusta patjoille.

Millaista petauspatjaa käytetään futonpatjan kanssa?
Futonpatjan kanssa käytetään ohutta, luonnonmateriaaleista tehtyä petauspatjaa, joka antaa futonpatjan hengittää. Jos futonpatjan päälle laitetaan paksu petauspatja tai hengittämätön, keinokuiduista tehty petauspatja, se saattaa pilata futonpatjan.

SÄNKYRUNGOT

Mitä värejä ja kokoja rungoista on saatavilla?
Kaikkien runkojen värit ja koot ovat esillä Sänkyrungot-sivulla. Runkojen kohdalla mainitaan aina kunkin rungon ulkomitat ja patjan koko.

Saako sänkyrunkoja erikoispitkänä?
Sänkyrunkoja ei valitettavasti ole mahdollista saada erikoispitkänä.

Sisältyykö sänkyrungon hintaan säleet?
Kyllä, kaikkien sänkyrunkojen hintaan sisältyy säleet.

TOIMITUS

Onko rahtimaksu sama koko Suomeen?
Kyllä, rahtimaksu on sama koko Suomeen. Rahtimaksu on tuotekohtainen ja se on mainittu tuotteen tiedoissa. Maksimirahtimaksu on 60 euroa, vaikka tilaisi kerralla enemmänkin.

Mistä tiedän, milloin tilaamani tuote on toimituksessa?
Lähettäessämme tuotteen tulemaan, saat sähköpostiisi viestin. Kuljetusliike soittaa vielä etukäteen ja voitte keskenänne sopia vastaanottoajasta.