Tarvitsetko maksuaikaa?

Haluaisitko sisustaa kerralla valmiiksi ja maksaa myöhemmin? Voit maksaa ostoksesi myös laskulla tai pienissä erissä, tuotteiden saapumisen jälkeen. Tutustu käytettäviin lasku- ja osamaksuvaihtoehtoihin tällä sivulla.

Maksukortit
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa
voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Pankit; Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Luottokortit; Visa, Visa Electron, MasterCard. Tili-, lasku- ja osamaksupalvelu Klarna.
Maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puh. 020 7181 830.) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten
kanssa.

Paytrail Oyj toimii sen kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Maksupalvelussa kaikki maksutiedot kuljetetaan aina suojattuna SSL-salatussa yhteydessä. Mikään ulkopuolinen taho ei pääse käsiksi asiakkaan tietoihin. Paytrail Oyj ei myöskään tallenna mitään maksajan pankki-, kortti- tai henkilötietoja. Maksutiedot välitetään suoraan eteenpäin valitulle maksutavan tarjoajalle.

Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Myyjä vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta.

Lasku- ja osamaksuvaihtoehdotKlarna on uudistunut. 14 päivän maksuaika on muuttunut 30 päiväksi. Aloitusmaksut ja käsittelykulut ovat poistuneet kokonaan. Joustava erämaksu on korvattu kiinteillä maksuerillä. Voit valita myös Maksa myöhemmin -laskun tai muita vaihtoehtoja, joissa maksuilla on selkeä päättymispäivä.

Lue lisää Klarnan palveluista ja ehdoista tästä linkistä.