Tarvitsetko maksuaikaa?

Haluaisitko sisustaa kerralla valmiiksi ja maksaa myöhemmin? Voit maksaa ostoksesi myös laskulla tai pienissä erissä, tuotteiden saapumisen jälkeen. Tutustu käytettäviin lasku- ja osamaksuvaihtoehtoihin tällä sivulla.

Maksukortit
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa
voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Pankit; Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Luottokortit; Visa, Visa Electron, MasterCard. Tili-, lasku- ja osamaksupalvelut; Collector, Joustoraha ja Klarna.
Maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puh. 020 7181 830.) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten
kanssa.

Paytrail Oyj toimii sen kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Maksupalvelussa kaikki maksutiedot kuljetetaan aina suojattuna SSL-salatussa yhteydessä. Mikään ulkopuolinen taho ei pääse käsiksi asiakkaan tietoihin. Paytrail Oyj ei myöskään tallenna mitään maksajan pankki-, kortti- tai henkilötietoja. Maksutiedot välitetään suoraan eteenpäin valitulle maksutavan tarjoajalle.

Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Myyjä vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta.

Lasku- ja osamaksuvaihtoehdotKlarna on uudistunut. 14 päivän maksuaika on muuttunut 30 päiväksi. Aloitusmaksut ja käsittelykulut ovat poistuneet kokonaan. Joustava erämaksu on korvattu kiinteillä maksuerillä. Voit valita myös Maksa myöhemmin -laskun tai muita vaihtoehtoja, joissa maksuilla on selkeä päättymispäivä.

Lue lisää Klarnan palveluista ja ehdoista tästä linkistä.
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n (entinen Collector) kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.
Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi. Lisätietoja www.walley.fi Luotonantaja on tavaramerkin 'Walley' rekisteröity haltija ja harjoittaa toimintaa kyseisen tavaramerkin alla.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdfJousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto – verkkokaupan mukavin maksutapa!