Tahdomme tarjota parasta nukkumamukavuutta! Olemme yksi pitkäaikaisimmista Suomessa toimivista futonmyyjistä, ja kokemuksestamme on varmasti hyötyä myös sinulle valintaasi tehdessä.

Futonnetti on kotimainen perheyritys, joka sai alkunsa, kun olimme itse saaneet futonista avun selkävaivoihimme. Jotta muutkin pääsevät kokemaan saman, helpotimme futonin hankkimista perustamalla Ouluun Futon Shop -nimisen kaupan vuonna 2003. Siitä lähtien olemme palvelleet teitä asiantuntemuksella ja suurella ilolla.

Kauppamme siirtyi kokonaan verkkoon kymmenen toimintavuoden jälkeen, joten nyt tuotteitamme voi tilata minne päin Manner-Suomea vain. Vähitellen mukaan on tullut myös perheen nuorempi sukupolvi. Saat meiltä apua valintoihisi sähköisiä kanavia pitkin – meille asiakaspalvelu ja sinun tyytyväisyytesi ovat pääasiat!

Haluamme, että futontuotteemme toisivat kotiisi harmoniaa niin hyvien unien kuin tyylikkyyntensä kautta. Meille futon merkitsee levollisuutta ja luotettavuutta, samaa haluamme sinullekin tarjota.

Jatkuvasti kasvava patjavalikoimamme on laaja sisältäen pääosin luonnonmateriaaleista valmistettuja patjoja. Myös kierrätysmateriaaleja käytetään vuodesohvien patjoissa. Koska suomalainen sisustusmaku kohtaa hyvin japanilaisen ja tanskalaisen tyylin kanssa, huonekalumme ovat japanilaistyyliin tehtyjä ja tulevat pääosin Tanskasta. Futonnetti on Suomen yrittäjät ry:n jäsenyritys. Suomen Asiakastieto Oy:ltä saadun sertifikaatin mukaan, Futonnetti kuuluu Suomen vahvimpiin yrityksiin.

Tervetuloa ostoksille ja palveltavaksi!
Korhoset