Tarinamme

Futonnetti on futonpatjoihin ja futonkalusteisiin erikoistunut, suomalainen sisustusverkkokauppa.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun hankimme oman ensimmäisen futonpatjamme. Totesimme pian, miten selkävaivat hävisivät ja kuinka hyvä futonpatjalla on nukkua. Tutustuttuamme futoneihin tarkemmin, halusimme alkaa jakamaan hyviä unia kaikille muillekin.

Jatkuvasti kasvava patjavalikoimamme on laaja, sisältäen pääosin luonnonmateriaaleista valmistettuja patjoja. Myös kierrätysmateriaaleja käytetään vuodesohvien patjoissa. Koska suomalainen sisustusmaku kohtaa hyvin japanilaisen ja tanskalaisen tyylin kanssa, huonekalumme ovat japanilaistyyliin tehtyjä ja tulevat pääosin Tanskasta.

Pitkään alalla toimineena, kuulumme alan vanhimpiin yrityksiin Suomessa. Olemme tarjonneet asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 2003 asti. Ensimmäiset kymmenen vuotta toimimme kivijalkaliikkeenä Oulussa, nimellä Futon Shop. Sen jälkeen olemme toimineet verkkokauppana netissä, nimellä Futonnetti. Perheyrityksen toiminnassa on jälkikasvukin jo mukana.

Autamme mielellämme futonpatjoja ja -kalusteita koskevissa kysymyksissä. Toimitamme tuotteitamme koko Manner-Suomeen. Koska toimimme vain netissä, meillä ei ole olemassa erillistä näyttelytilaa tai noutopistettä.

Futonnetti on Suomen yrittäjät ry:n jäsenyritys. Asiakastieto Oy:ltä saadun sertifikaatin mukaan, Futonnetti kuuluu Suomen vahvimpiin yrityksiin.