marraskuu 25, 2022 2 minuutin lukuaika

Villa on aivan loistava materiaali myös vuodevaatteissa. Selvitimme hieman, miten villa materiaalina käyttäytyy vaativissa olosuhteissa. Löysimme toinen toistaan parempia syitä siihen, miksi on hyvä käyttää villaisia vuodevaatteita. Tiesitkö näistä villan ylivertaisista ominaisuuksista?

Sopeutuminen eri olosuhteisiin ja vaihteleviin lämpötiloihin

Villa toimii erilaisissa lämpötiloissa, eristäen lämpöä myös kosteassa ympäristössä. Sillä on ilmiömäinen kyky samaan aikaan sekä imeä kosteutta, että myös haihduttaa sitä. Kehosta yön aikana tullut kosteus haihtuu pois ja vuode pysyy kuivana. Villa pitää nukkujan aina sopivan lämpöisenä, koska se säätää lämpötilaa kehon tarpeiden mukaan. Villa ei hiosta ja se sopii siis myös vähän vähemmän viluiselle nukkujalle.

Villainen tyyny pään alla, peitto kehon päällä ja petauspatja alla, varmistavat rauhallisen syvät unet.

 

Villan ylivertaiset ominaisuudet vuodevaatteissa

 

Villa on antistaattinen, allergia- ja astmaystävällinen

Villa on luonnostaan antibakteerinen ja likaa hylkivä. Hygieenisenä materiaalina se on hyvä vaihtoehto vuodevaatteisiin. Villa vähentää kehon voimakkaita ominaistuoksuja, kuten hikeä, koska se hegittää. Villa on allergia- ja astmaystävällinen materiaali. Se on antistaattinen, eikä kerää itseensä pölyä. Villa on myös luonnostaan paloturvallinen, eikä turhia palonestokemikaaleja tarvita.

Puhtaanapito on mukavan helppoa

Villan puhtaanapidossa riittää hyvin pitkälle tuulettaminen. Voisiko vuodevaatteiden puhtaanapito helpompaa olla? Villa ei myöskään kovin helposti likaannu ja lika irtoaa siitä helposti. Kun vesipesua tarvitaan, kannattaa se hoitaa villapesuaineella ja villaohjelmalla.

Ympäristöystävällisyys ja kulutuskestävyys omaa luokkaansa

Kestävää kuluttamista ajatellen, villa on myös erinomainen valinta. Villa on materiaalina pitkäikäinen, kestävä ja venyvä kuitu. Villatuotteet tarvitsevat vähemmän pesukertoja ja näin säästyy luonnollisesti vettä ja sähköä. Kulutuskestävyyttä saadaan vielä lisää, kun villan sekaan lisätään hieman kulutusta kestävää polyesteriä. Näin villaiset vuodevaatteet kestävät hyvänä pitkään.

 

 

Futonnetistä löytyy nyt myös futonpatjojen kanssa hyvin yhteen sopivia villaisia vuodevaatteita. Tutustu ja ihastu hurmaaviin kotimaisiin uutuuksiin.

Villaa löytyy myös mallistomme Luxus futon patjasta. Lue aiheesta myös blogiteksti kuinka saada luksusunet?

Onko sinulla kysyttävää villaisista vuodevaatteista tai futonpatjoista? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti. Me autamme mielellämme!


Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Ziggy sänkyrunko Cocos futonpatjalla.
Haussa hyvä jämäkkä patja?

huhtikuu 30, 2024 2 minuutin lukuaika

Futon on hyvä vaihtoehto jämäkkää patjaa etsivälle. Kuukauden futon toukokuussa on Cocos.
Jatka lukemista
Nuku hengittävän puuvillan syleilyssä
Nuku hengittävän puuvillan syleilyssä

huhtikuu 03, 2024 0 minuutin lukuaika

Perinteinen, täyspuuvillainen Traditional on edullinen vaihtoehto jämäkkää futonpatjaa hakevalle.
Jatka lukemista
Miksi valinta on useimmiten Comfort?
Miksi valinta on useimmiten Comfort?

maaliskuu 01, 2024 1 minuutin lukuaika

Esittelyssä Comfort futonpatja. Lue, mikä tekee Comfortista niin suositun!
Jatka lukemista