lokakuu 21, 2022 1 minuutin lukuaika

Oletko viluinen? Paleleeko sinua öisin? Onko sängyssäsi kylmä nukkua? Haluatko patjaltasi kimmoisuuden ja mukavuuden lisäksi myös hieman lämmön tunnetta? Futonpatjan parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu se, että se on aina sopivan lämpöinen, kesällä viileä ja talvella lämmin.

Villasta ihanaa lämpöä

Mallistomme muhkeimpiin futonpatjoihin kuuluva Ekomatin Luxus futonpatja pitää sisällään puuvillan ja lateksin lisäksi hevosen jouhia ja villaa. Useat eri kerrokset tekevät Luxus-patjasta erinomaisen nukkua. Vaikka Luxuksessa päällimmäiset kerrokset ovat villaa, se ei kuitenkaan hiosta, vaan on mukavan lämpöinen, varsinkin viluiselle nukkujalle.

Tuntumaltaan Luxus sopii hyvin monenlaiselle nukkujalle, myös pariskunnille, vaikka mieltymykset olisivat patjan suhteen erilaiset. Luxus sopii myös lapsille ja villan lämpöinen syli voisikin helpottaa lapsia rauhoittumaan päivän tapahtumista. Helppohoitoista Luxusta ei rullata, vaan se hoidetaan säännöllisellä nurinpäin kääntämisellä, noin viikon välein.


Lisää tietoa, mm. vinkkejä futonpatjan valintaan ja hoitamiseen löhytyy Mikä on futon? -sivulla, blogissamme sekä Usein kysyttyä -sivulla. Katso video, miten futonpatjan hoito tehdään.

Jos haluat tietää futonpatjoista enemmän tai jos futonin valinta mietityttää, niin ota yhteyttä, me autamme mielellämme!

Nyt uutena mallistossamme myös kotimaiset, laadukkaat ja edulliset Villana villatuotteet. Lue blogistamme villan ylivertaisista ominaisuuksista vuodevaatteissa.