Etsitkö uutta patjaa ja ehkä uutta vaihtoehtoa vaahtomuovi- tai runkopatjalle? Kiinnostaako sinua luonnonmateriaaleissa nukkuminen keinokuituisten sijaan? Onko futon aivan uusi juttu? Tai omistatko jo mahdollisesti futonpatjan, mutta kaipaat vinkkejä esim. patjan hoitoon?

Futonpatja on tutustumisen arvoinen, koska siinä on niin hyvä nukkua. Hyvin monet asiakkaistamme ovat saaneet helpotusta selkävaivoihin ja moni ei futonia pois vaihtaisikaan, kun on sillä päässyt nukkumaan.

Oli futon sinulle uusi asia tai ei, tältä sivulta löydät linkit kaikkiin sivuihin, joista löydät hyvää tietoa.

Tälle sivulle olemme koonneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja blogitekstejä, joista löytyy vastauksia moniin yleisimpiin kysymyksiin. Blogistamme löytyy yleisiä ja tärkeitä aiheita, jotta voisit tutustua futonpatjaan paremmin.

Tässä listattuna muutama yleinen kysymys, joihin löydät vastaukset linkeistä.

Heräsikö tuotteista tai jostain asiasta kysymyksiä?

Tuotteisiin ja toimituksiin liittyvistä asioista löytyy lisää hyvää tietoa myös aikaisemmin kysyttynä. Tarkista, löytyisikö vastaus kysymykseesi jo valmiina Usein kysyttyä -sivulta.

Jos haluat lähettää meille oman kysymyksen, se käy kätevästi oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman pian.