kesäkuu 22, 2022 1 minuutin lukuaika

Uutuuksia!

Mallistomme on täydentynyt täysin uusilla, vahvasta massiivipyökistä valmistetuilla kalusteilla. Pyökki on laadukas materiaali ja siitä tehdyt huonekalut ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Neljä kaunista sänkyrunkoa yöpöytineen täydentävät nyt mallistoamme ja ovat heti tilattavissa. WoodManin mallisto täydentyy myöhemmin vielä lisää.

Näitä uutuuksia valmistaa WoodMan Ukrainassa ja ne toimitetaan tehtaan Puolan varastolta Suomeen. Nämä mallit tuovat odotetun lisän sänkyvalikoimaamme. Lisäksi haluamme auttaa Ukrainaa meneillään olevassa kriisissä.

Materiaalina on FSC-sertifioitu massiivipyökki ja rungot ovat valittavissa joko käsittelemättöminä tai pellavansiemenöljyllä viimeisteltyinä. Kokoja löytyy jopa kahteen metriin asti. Nyt on mahdollista saada ruhtinaallisen leveä sänky parhaiden unien nukkumiseen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja tartu tilaisuuteen! WoodManin sängyt ja yöpöydät sekä sänkypaketit patjoineen, petauspatjoineen, tyynyineen ja peittoineen nyt TUTUSTUMISTARJOUKSENA -20% alennuksella 10.7.2022 asti.
Alennus aktivoituu automaattisesti, kun tuotteet lisätään ostoskoriin.

Esimerkiksi pelkistetty Allegro-sänkyrunko käsittelemättömänä 140 cm leveänä, nyt hintaan 376€ (ovh 470€).

Esimerkkipaketti: kaunis Carre-sänkyrunko käsittelemättömänä, 160 cm leveänä, kahdella suositulla Comfort-futonpatjalla ja Top Cover Cotton -petauspatjalla, nyt yhteishintaan 1188€ (ovh 1485€), toimitus kotiovelle ilmainen.