toukokuu 03, 2023 2 minuutin lukuaika

Moni haluaa vuodesohvan mökille varavuoteeksi tai omaan käyttöön. Missä tapauksessa futon olisi hyvä valinta? Entä mitä vaihtoehtoja vuodesohvalle on olemassa?

Futonvuodesohva sopii hyvin mökille

Monet kesämökit ovat pieniä, joten vuodesohva on suosittu mökkikaluste monipuolisuutensa vuoksi. Nimensä mukaisesti se toimii sekä vuoteena että sohvana. Futonpatjalla varustetuista vuodesohvista mökille kaikkein parhaiten sopivat puurunkoiset, sillä ne ovat kevyitä ja helposti liikuteltavissa. Futonsohvalla on lisäksi monien mielestä hyvä nukkua. Futonnetin valikoimasta löytyy sekä yhden- että kahdennukuttavia sohvamalleja. Alapuolella kuvia Beat-vuodesohvasta. Beatista saa hyvän varavuoteen yhdelle.

Beat vuodesohva mökille.

Futon ei pidä kosteista olosuhteista, joten futonsohva sopii sellaiselle mökille, jolla ilman kosteus ei nouse talvellakaan liian korkeaksi. Jos mökillä on vuoden ympäri peruslämpö, pysyy kosteustaso yleensä sopivana, toisin kuin täysin lämmittämättömässä rakennuksessa. Jos kuitenkin käy niin, että patja pääsee kastumaan, kannattaa se kuivattaa mahdollisimman pian ilmavassa paikassa, kuten pihalla auringossa. Myös saunan lämpöä voi kokeilla, mutta luonnollisesti ilman löylyjä ja paloturvallisuusasiat huomioiden.

Futonnetin valikoimien kaikki vuodesohvat sopivat hyvin mökille. Suosituimpia ovat Karup Designin puurunkoiset sohvat, erityisesti Roots (katso esim. käsittelemättömällä tai mustalla rungolla), josta saa myös divaanin mukaviin rentoutumishetkiin. Myös Innovation Livingin vuodesohvat sopivat monelle mökille, sillä niiden irtopatjoissa on laadukkaat kankaat, jotka on helppo pitää puhtaana, ja myös pestäviä irtopäällisiä on saatavilla mallista riippuen. Mökkiolosuhteissa tämä on todella tärkeää!

Aslak mökille.

Kuvassa Innovation Living -malliston Aslak-vuodesohva. Aslakista tulee varavuode kahdelle.

Futonvaihtoehdot vuodesohvalle

Vuodesohva ei ole suinkaan ainut mökin vuodevaihtoehto! Parvelle ja itse nikkaroidulle sänky- tai sohvarungolle voi ostaa pelkän futonpatjan. Jos parvelle mahtuu sohva, mutta sitä ei pysty nostamaan sinne, voi esimerkiksi Innovation Livingin ja Karup Designin sohvat nostaa sinne osissa ja koota valmiiksi vasta parvella.

Kokonaisen sohvan lisäksi vuodetuoli on kätevä vaihtoehto. Niissä meillä on tarjontaa hyvin moneen eri tyyliin ja tarpeeseen! Alla kuvia Roots 90 vuodetuolista eri asennoissa. Myös ohuet erikoisfutonit, kuten Camping-futon, Bed In A Bag ja Joogafuton, jotka voi kääräistä kokoon päivän ajaksi, käyvät mökin varavuoteeksi, ja niitä voi käyttää mielikuvituksen mukaan sisustuksessa muutenkin!

Roots 90 vuodetuoli mökille

Mökille, terassille tai jopa telttaretkelle sopivat Karup Designin Outdoor-malliston tuotteet. Ne on suunniteltu kestämään kosteutta, ja ne on helppo pitää puhtaana. Tuotteet sopivat nimensä mukaan ulkokäyttöön, kunhan niitä ei jätä pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen tai sateeseen.

Meiltä Futonnetistä tilattaessa vuodesohvat ja muutkin toimitukset tehdään koko Manner-Suomeen aivan mökin sijainnista riippumatta, kunhan mökillä vain on olemassa osoite. Tervetuloa ostoksille!

Jäikö jokin asia mietityttämään tai tarvitsisit apua oikean tuotteen valinnassa? Ota yhteyttä, me autamme mielellämme!


Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Ziggy sänkyrunko Cocos futonpatjalla.
Haussa hyvä jämäkkä patja?

huhtikuu 30, 2024 2 minuutin lukuaika

Futon on hyvä vaihtoehto jämäkkää patjaa etsivälle. Kuukauden futon toukokuussa on Cocos.
Jatka lukemista
Nuku hengittävän puuvillan syleilyssä
Nuku hengittävän puuvillan syleilyssä

huhtikuu 03, 2024 0 minuutin lukuaika

Perinteinen, täyspuuvillainen Traditional on edullinen vaihtoehto jämäkkää futonpatjaa hakevalle.
Jatka lukemista
Miksi valinta on useimmiten Comfort?
Miksi valinta on useimmiten Comfort?

maaliskuu 01, 2024 1 minuutin lukuaika

Esittelyssä Comfort futonpatja. Lue, mikä tekee Comfortista niin suositun!
Jatka lukemista